Uunit

Uunimallistomme lippulaiva on Lu-Ko Unique Power. Se on pinnavaunu-uuni, jonka tehokas ja tasainen ilmankierto yhdessä pyörivän pinnavaunun kanssa takaa tasaisen paistotuloksen.

Lu-Ko Unique Power soveltuu paitsi leipomoihin myös elintarviketeollisuuden ja muun valmistavan teollisuuden tuotantoprosesseihin. Uunin saa sekä sähkö-, öljy- että kaasulämmitteisenä.

Lu-Ko Unique Power -uunit ovat yksilöitä. Ne valmistetaan käsityönä ja ovat aina tiettyyn tarpeeseen suunniteltuja. Kaikissa uuneissamme on toimintavarma u-kiskohöyrytys, joka takaa tehokkaan höyrytyksen tarvittaessa.

Vakiomalliset pinnavaunu-uunit varustetaan manuaaliohjauksella. Valittavana on yhden, kahden ja neljän pinnavaunun uuni.

Uuni on arvokas investointi, mutta hyvin pidettynä se myös kestää pitkään.  Hiljattain asiakkaamme kysyi meiltä varaosaa vuonna 1978 valmistamaamme uuniin! Ilahduimme tästä ja toimitimme varaosan. Uunien käyttöiät luonnollisesti vaihtelevat käytön määrän ja huollon mukaan, mutta keskimääräinen käyttöikä on silti pitkä, helposti yli 15 vuotta. Investointina Lu-Ko-uuni maksaa itsensä takaisin.