Uunit

Uunimallistomme lippulaiva on Lu-Ko Unique Power. Se on pinnavaunu-uuni, jonka tehokas ja tasainen ilmankierto yhdessä pyörivän pinnavaunun kanssa takaa tasaisen paistotuloksen.

Lu-Ko Unique Power soveltuu paitsi leipomoihin myös elintarviketeollisuuden ja muun valmistavan teollisuuden tuotantoprosesseihin. Uunin saa sekä sähkö-, öljy- että kaasulämmitteisenä. Eikä energiamuodon vaihtaminen ole ongelma, jos haluat vaihtaa käytössä olevan Lu-Ko-uunin kaasusta öljyyn tai päinvastoin.

Lu-Ko Unique Power -uunit ovat yksilöitä. Ne valmistetaan käsityönä ja ovat aina tiettyyn tarpeeseen suunniteltuja. Kaikissa uuneissamme on toimintavarma u-kiskohöyrytys, joka takaa tehokkaan höyrytyksen tarvittaessa.

Manuaali- vai tietokoneohjattu uuni

Vakiomalliset pinnavaunu-uunit varustetaan manuaaliohjauksella. Valittavana on yhden, kahden ja neljän pinnavaunun uuni. Manuaaliohjattava uuni on hyvä valinta, kun haluat pitää kaikki paistamisen langat käsissäsi ja säätää paiston itse. Tuttu ja turvallinen manuaaliuuni on edelleen monen suosikki.

Tietokoneohjatun reseptiikkauunin etuna on se helppokäyttöisyys. Ohjelmistoon mahtuu monia kymmeniä erilaisia reseptejä paistolämpöineen ja -aikoineen. Kun uuni muistaa ja tekee valinnat automaattisesti puolestasi, nopeutat ja tehostat tuotantoa. Arki helpottuu, kun ei itse tarvitse muistaa kaikkea ja yksi paistamisen työvaihe lyhenee.

Uunit, jotka ovat kestäviä ja pitkäikäisiä

Uuni on arvokas investointi, mutta hyvin pidettynä se myös kestää pitkään.  Hiljattain asiakkaamme kysyi meiltä varaosaa vuonna 1978 valmistamaamme uuniin! Ilahduimme tästä ja toimitimme varaosan. Uunien käyttöiät luonnollisesti vaihtelevat käytön määrän ja huollon mukaan, mutta keskimääräinen käyttöikä on silti pitkä, helposti yli 15 vuotta. Investointina Lu-Ko-uuni maksaa itsensä takaisin.

Tarvitsetko rahoitusta uunillesi?

Teemme yhteistyötä Nordean ja Osuuspankin kanssa, joten saat kauttamme yhteistyökumppanin myös rahoitukseen.