Tuotteet

Kaikki paistamiseen, kaikkeen paistamiseen

Valmistamme uuneja paitsi leipomoihin myös elintarviketeollisuuden ja muun valmistavan teollisuuden tuotantoprosesseihin. Tuotevalikoimaamme kuuluvat lisäksi paistamiseen tarvittavat laitteet ja tarvikkeet, kuten nostatuslaitteet, rosterikaapit, pinnavaunut, paistopellit ja -ritilät sekä hormit.

Tuotteemme ovat suomalaista käsityötä, ja ne räätälöidään tarpeidesi mukaan. Kun valitsemme komponentteja, esimerkiksi polttimoita ja sähköosia, pyrimme aina käyttämään suomalaisten toimittajien tuotteita, mielellään Suomessa valmistettuja.

Palvelemme asiakkaita sillä periaatteella, että olemme tiiviisti mukana hankintaprosessin joka vaiheessa alusta loppuun. Lu-Ko:n toimittaman uunin tai laitteen tulee olla kannattava investointi joka kerta.

Kotimainen leipomonuuni, yksilöllisesti tarpeisiisi

Koska tuotanto on alusta loppuun omissa käsissämme, pystymme jo tässä vaiheessa jättämään sitovan tarjouksen ja antamaan pitävän aikataulun toimitukselle. Kun uunit ja tarvikkeet ovat valmiit, järjestämme ja hoidamme kuljetuksen tiloihisi ja tuotteiden asennuksen paikalleen. Säädämme uunit ja laitteet käyttövalmiiksi ja olemme mukana ensimmäisten tuote-erien valmistuksessa. Käyttöönottopalvelumme takaa, että laitteesi toimivat alusta alkaen ongelmitta.

»   Pitkäikäinen sijoitus Erosen Kalassa

Kun harkitset uunien, laitteiden tai paistamistarvikkeiden hankkimista, ota ensin yhteyttä meihin niin sovitaan tapaaminen!

Tarvitsetko rahoitusta uunillesi?

Teemme yhteistyötä Nordean ja Osuuspankin kanssa, joten saat kauttamme yhteistyökumppanin myös rahoitukseen.

UUNIT

Lu-Ko Unique Power pinnavaunu-uunit.

PINNAVAUNUT

Laadukkaat ja räätälöidyt pinnavaunut.

PELLIT JA RITILÄT

Paistamiseen parhaiten sopivat pellit ja ritilät.

TARVIKKEET

Paistamisen ja leipomisen tarvikkeet.

VARAOSAT

Uunien ja muiden tuotantolaitteiden varaosat.