Muu teollisuus

Uuneillamme paistat kaiken, mitä paistaa tarvitsee

Tarjoamme paistamisen ratkaisut kaikille teollisuudenaloille, joissa lämmitys on osa tuotantoprosessia esimerkiksi kumi- ja muoviteollisuudelle. Räätälöidyt ratkaisumme sovitetaan saumattomaksi osaksi tuotantoprosessiasi, liittyipä tarpeesi siten kuivatukseen, höyrytykseen tai vaikkapa tuotteiden esilämmitykseen.

Uuniemme paistokapasiteetti on erittäin suuri, ja niiden toimintavarmuus ja tasalämpöisyys ovat erinomaiset. Lämmön hyötysuhde on ihanteellinen, ja lämmönsäätely hoituu helppokäyttöisellä manuaalisella ohjauksella.

Uunit myös teollisuudelle esilämmitykseen ja lämmitykseen

Teollisuuden tuotantoprosessien alkuvaiheessa saattaa tärkeää esilämmittää tuotteita, esimerkiksi hitsattavia teräsosia. Uuniemme paistokapasiteetti on erittäin suuri, ja niiden toimintavarmuus ja tasalämpöisyys ovat erinomaiset. Lämmön hyötysuhde on ihanteellinen, ja lämmönsäätely hoituu helppokäyttöisellä manuaalisella ohjauksella.

»   Lue konepajan uunin käytöstä

Uuniemme huoltotarve on varsin vähäinen, mutta kun huollon tarve tulee eteen, tarjoamme kattavat huoltopalvelut uuneillemme koko Suomen alueella. Palveluihimme kuuluu myös neuvontapuhelin 010 320 8011, josta saat vastauksen uuniisi liittyviin kysymyksiin kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

UUNIT

Lu-Ko Unique Power pinnavaunu-uunit.

PINNAVAUNUT

Laadukkaat ja räätälöidyt pinnavaunut.

PELLIT JA RITILÄT

Paistamiseen parhaiten sopivat pellit ja ritilät.

TARVIKKEET

Paistamisen ja leipomisen tarvikkeet.

VARAOSAT

Uunien ja muiden tuotantolaitteiden varaosat.