Tarina

Tervetuloa Lu-Ko:n asiakkaaksi

Yrityksemme on tällä hetkellä toisen yrittäjäpolven hoiteissa, ja kolmas sukupolvi on jo tulossa mukaan isoisän aloittamaan toimintaan. Matkan varrella olemme valmistaneet tuhansia uuneja sekä kotimaahan että ulkomaille. Suomen lisäksi toimimme tällä hetkellä myös Baltian markkinoilla.

Meillä on kaksi kilpailuetua.

Ensinnäkin valmistamamme uunit ovat aina yksilöitä, ja ne räätälöiden asiakkaan tarpeiden mukaan. LuKon uunien tekninen rakenne on vakio, mutta tämän perusrakenteen toteutus on aina asiakaslähtöistä. Tarvelähtöisesti valmistetut uunit palvelevat parhaiten sitä ainutlaatuista tuotantomäärää, -tapaa ja -tilaa mihin asiakas on uunia suunnitellut.  Näin tehtyjä uuneja käytetään vuosia ja usein jopa vuosikymmeniä, sillä ne ovat aidosti osa asiakkaan omaa tuotantoprosessia.

Toinen kilpailuetumme on suomalaisuus. Mielestämme suomalaisuus edustaa edelleen sitä vanhan ajan laatua, jota olemme tottuneet odottamaan tuotteilta: hyvää suunnittelua, laadukasta työn jälkeä, kestävyyttä vuodesta toiseen, joka suhteessa järkiostosta. Tiedämme tuotteidemme laadun sekä oman työmme että komponenttien osalta. Komponentteihin voidaan luottaa, sillä pyrimme käyttämään aina suomalaisia materiaaleja ja osia. Ja omasta työstämme menemme aina takuuseen.

Asiakkaistamme jopa 80 % on kalustoaan uusivia asiakkaita, mistä olemme erityisen ylpeitä. Uskollisuutta ei voi ostaa, sen voi vain ansaita jokapäiväisellä toiminnalla.

Omalla tavallaan tämä muodostaa hyvän kehän. Laadukkaan toiminnan ansiosta meillä on uskollisia asiakkaita. Uskollisten asiakkaiden ansiosta meillä on pitkä toimintahistoria. Historia puolestaan muuttuu kokemukseksi uusien uskollisten asiakkaiden käyttöön.

Meidän kanssamme asiakas ei koskaan jää pulaan, ei uusi eikä vanha.