Leipomot

Autamme leipomisen ammattilaisia onnistumaan

Valmistamme leipomoille uuneja, joiden suuri kapasiteetti takaa tehokkaan paistamisen. Uunien toimintavarmuus, tasalämpöisyys ja helppokäyttöisyys varmistavat onnistuneen lopputuloksen.

Uuniemme hyvä ilmankierto mahdollistaa tasalämpöisyyden, ja lämmitystehojen säätely onnistuu helposti aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Uuneissamme on ainutlaatuinen ja toimintavarma ajastimella ohjattu u-kiskohöyrytys, jonka ansiosta tuotteista tulee kuohkeat ja kauniin väriset.

Leipomouuni, pinnauuni, pinnavaunu-uuni…

Rakkaalla uunilla on monta nimi. Mutta uuni kuin uuni, kaikki räätälöidyt uunimme ovat erittäin helppokäyttöisiä, ja niillä onnistuu myös reseptipaisto muistiin tallentuneine paistamistietoineen.

»   Tiesithän, että meiltä saat myös pinnavaunut?

Uunimme ovat erittäin helppokäyttöisiä, ja niillä onnistuu myös reseptipaisto muistiin tallentuneine paistamistietoineen.

Tarjoamme luonnollisesti myös kattavat huoltopalvelut uuneillemme koko Suomen alueella. Huoltomme vahvuutena on ammattitaitoinen henkilöstö – usein huoltajana on sama henkilö, joka on itse ollut mukana rakentamassa uuniasi. Palveluihimme kuuluu myös neuvontapuhelin 010 320 8011, josta saat vastauksen uuniisi liittyviin kysymyksiin kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

»   Tutustu huoltopalveluumme

UUNIT

Lu-Ko Unique Power pinnavaunu-uunit.

PINNAVAUNUT

Laadukkaat ja räätälöidyt pinnavaunut.

PELLIT JA RITILÄT

Paistamiseen parhaiten sopivat pellit ja ritilät.

TARVIKKEET

Paistamisen ja leipomisen tarvikkeet.

VARAOSAT

Uunien ja muiden tuotantolaitteiden varaosat.