Lahtelaiset herkuttelevat Lu-Kon uuneissa paistetuilla herkuilla

Lounasravintola Männyllä on Lahdessa kaksi toimipistettä, joissa tarjoillaan paikan päällä tehtyä kotiruokaa joka päivä. Lounasravintolan yhteydessä on myös oma leipomo, jossa paistetaan niin makeita kuin suolaisia herkkuja.

Lounasravintola Männyssä luotetaan Lu-Kon uuneihin, mihin on yrityksen toimitusjohtajan Sami Ternavan mukaan kolme hyvää syytä.

– Meillä on Lu-Kolta sekä öljy- että sähköuuni. Kyllä ne tärkeimmät syyt Lu-Ko-uunien valintaan ovat olleet suomalaisuus, luotettavuus ja hyvä palvelu, Sami luettelee.

Uuneissa paistetaan kotiruokaa

Männyn kahdessa toimipisteessä käy normaalisti lounastamassa päivittäin yli 500 asiakasta, joille paistetaan päivässä 200–300 kiloa kotiruokaa sekä lounaalla tarjottavat leivät. Olisi pienehkö katastrofi, jos uunit eivät toimisi.

– Suosin suomalaista uunia nimenomaan sen luotettavuuden takia. Lu-Kon uunit ovat olleet toimintavarmoja, eikä kalliita keskeytyksiä paistamiseen ole tullut.

– Suomalaisessa vaihtoehdossa on sekin hyvä puoli, että huoltoa ja varaosia saa tarvittaessa nopeasti. Ei minulla ole varaa odottaa viikkoja jotain varaosaa ulkomailta, Sami jatkaa.

Leivonnaisetkin paistuvat Lu-Ko-uunissa

Lounasravintola Männyn omassa leipomossa paistetaan myös kakkuja, munkkeja, pullia ja muita makeita herkkuja. Valikoimiin kuuluvat myös pasteijat ja muut suolaiset leivonnaiset.

– Leivonnaisista tosi suosittu on tuulihattuviineri. On se kyllä niin hyvää, että kannattaa tulla herkuttelemaan kauempaakin, Sami hymyilee.

Pinnavaunut, pellit ja tarvikkeet läheltä ja nopeasti

Sami käyttää Lu-Kon pinnavaunuja ja peltejä samasta syystä kuin uunejakin: kotimaisuus ja luotettavuus ja nopeat toimitusajat ratkaisevat.

– Pitää vielä erikseen mainita palvelu. Olen aina saanut tosi nopeasti Lu-Kolta apua, jos on tullut tarve. Jos on jotain pientä ongelmaa, asia on korjaantunut saman päivän aikana. Kaikki on toiminut niin kuin pitääkin. Ja mitä on luvattu, on myös pidetty, Sami summaa.

Poikkea Lounasravintola Männyssä: www.lounasravintolamanty.fi

»   Pinnavaunut ja pellit samasta osoitteesta